|
Post by excallelocoun on Feb 10, 2022 17:58:01 GMT -5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------ ▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ מרמה הרבה סיבולת ▞▞▞------------------------------------------ ▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ אגב אפליקציה סופר משחק מדהים אבל צריך לעדכן בקרוב מאוד משחק מאוד מעניין נחמד וזמן הנעילה עובר Uhj Wood Block Puzzle - Block Game Teka-teki gpdnסודהיר קומאר ג'ה זה לא משחק מעניין Bubble Shooter કેઝ્યુઅલ vxlלא רע טוב 😁😁😁😁 בִּלתִי.. 😊😊 Bubble Shooter કેઝ્યુઅલ vxlRefg למד עוד vijaya בידור טוב נחמד מאוד. זה היי rrgddg 2nd utgdudg HD adg tree S 4th j Good Night 💤🌙 😊 חלום מתוק 🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠 ☁😊☁☁😊 😊☁☁😊☁😊☁ ☁😊☁☁😊☁😊☁ 💤💤💤💤💤 ☁☁☁💤☁ ☁☁💤☁☁ ☁💤☁☁☁ 💤💤💤💤💤 ☁ sleepy ☁ לילה טוב 💤🌙 😊 מתוק חלום 🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠 💤💤💤💤💤 ☁☁☁💤☁ ☁☁💤☁☁ ☁💤☁☁☁ 💤💤💤💤💤 ☁ Sleepy ☁ ריי מאוד מאוד טוב ומשחק הערה מַרגִיעַ מיטה זה נחמד משחק טוב 👍 משחק רע מאוד Bubble Shooter કેઝ્યુઅલ vxlזה מאוד מדהים ומעניין. אני הכי אוהב את המשחק הזה. במשחק הזה רמות קשות מאוד ורמות מעניינות מאוד. כל רמה זוכה עשויה מארז מתנה. הלייזר שפוגע בכדור הוא עבה מאוד ולפעמים הוא מראה שהוא יפגע בפנים אבל פוגע בחוץ. מהירות הפגיעה איטית מאוד משאר משחקי הבלונים. אין תוספת של הציונים שנצברו ואין תחרות של ציונים אחרים. אז אני מסיר את המשחק. נחמד וטוב למשחק 👌👌😊😃⚘ משחק בזבוז דיאבליקל אני אוהב משחק Neeraj Kumarjgjy Fr התקן אם אתה רוצה להתמכר. משחק גרוע מאוד Bubble Shooter કેઝ્યુઅલ vxlיותר מדי אנימציה... צריך יותר תזמון כדי להתחיל בשלב הבא... משחק טוב שלא התקנתי המשחק הזה גם טוב🎊🎊 קל ללא מתח עם 410 רמות בלבד ג'טין סאיני
|
|