Post by excallelocoun on Feb 10, 2022 18:16:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Λατρεύω όλες τις παράπλευρες εκδηλώσεις. διασκεδαστικό και εθιστικό. Ομαδικό παιχνίδι για έπαθλα. είτε θα γελάσεις είτε θα εκνευριστείς με τον ήχο. Πάντα κάτι νέο για να σας προκαλεί.
Τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι έχει παγώσει. Δεν μπορώ να ξεκινήσω ένα παιχνίδι. Το κλείνω, το ανοίγω ξανά, ξανά και ξανά μέχρι να λειτουργήσει κάτι. Πολύ απογοητευτικό. Δεν θα προσπαθήσει πολύ περισσότερο.
Farm Heroes Saga Fritidsspill hzi
Η χειρότερη ενημέρωση δεν ανοιγει κ αν ανοιξει κολλαει...ελεος!
Μέχρι στιγμής αυτό το παιχνίδι είναι όμορφο. Μερικές φορές σε κάνει να θέλεις να ξοδέψεις πραγματικά χρήματα σε αυτό.. αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται. Αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις που έχουν. Ο Js σε κρατάει σε εγρήγορση n Μου αρέσουν οι εκδηλώσεις που έχουν για αυτό το παιχνίδι.
Είναι τόσο διασκεδαστικό. Το Match 3 είναι τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Χαίρομαι που πήρα την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα παίζω όλη την ώρα. Τόσο πολύ πεθαίνει το τηλέφωνό μου. Χαχαχα
Μερικές πιστές είναι πολύ δύσκολες το 1909 δεν βγαίνει με τίποτα
Ανεπαναληπτη
Το μόνο λάθος είναι γιατί πρέπει πάντα να φορτώνεται σε κάθε επίπεδο στο οποίο πηγαίνετε; Απεγκαθιστώ, αν θυμάμαι το χρησιμοποιώ για να πάω κατευθείαν στο επόμενο επίπεδο χωρίς φόρτωση, δεν μου αρέσει πια, είναι πολύ χρονοβόρο για μένα
Δεν μου δίνει τα μπόνους και σήμερα δεν ανοίγει καν!!!
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι και το έπαιζα πολλές φορές την ημέρα. Ωστόσο, προφανώς οι προγραμματιστές παιχνιδιών θέλουν να σταματήσω τώρα και να βρω ένα άλλο παιχνίδι. Γιατί; Προσθέτουν «οδοφράγματα» στο παιχνίδι που δεν σου επιτρέπουν να παίξεις. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή πέτυχα ένα εμπόδιο 4 ημερών. Δεν θα καταλάβω ποτέ πώς είναι αυτό λογικό από την οπτική του UX ή της επιχείρησης.
Πρέπει πραγματικά να σταματήσετε με όλες αυτές τις αναγκαστικές διαφημίσεις για να μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια και τα επίπεδά τους. είναι πολύ προφανές ότι η εφαρμογή το έχει προγραμματίσει έτσι ώστε ο παίκτης πρέπει να παρακολουθήσει τις διαφημίσεις για να μπορέσει να κερδίσει και να περάσει στο επόμενο επίπεδο
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε αυτό. Θα είμαι στην αρχική οθόνη όταν ανοίξει για πρώτη φορά η εφαρμογή και όταν προσπαθήσω να παίξω το παιχνίδι, θα είναι παγωμένο για ποιος ξέρει πόσο καιρό. Παγώνει το τηλέφωνό μου. Όταν και αν είμαι αρκετά τυχερός και μπορώ να παίξω ένα επίπεδο, δεν εγγράφεται και μου στέλνεται πίσω επίπεδα. Η πρόοδός μου δεν εγγράφεται ούτε αποθηκεύεται.
10'
Farm Heroes Saga ง่ายๆ dfo
Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά θέλει λίγο φταίξιμο ακόμα
Farm Heroes Saga ง่ายๆ dfo
Supermarket Mania Journey Strategické ylb
Το παίζω για πολύ καιρό, πάνω από 10 χρόνια! Το έχω χαρεί πολύ. Όμως, από νωρίς θυμάμαι ότι είδα κάτι που έδειχνε ότι κάθε επίπεδο μπορούσε να κερδηθεί με τον συγκεκριμένο αριθμό κινήσεων και χωρίς ενισχυτές. Αυτό μπορεί να ίσχυε κάποτε, αλλά τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσετε τα περισσότερα επίπεδα χωρίς ενισχυτές ή τις επιπλέον κινήσεις που μπορείτε να κάνετε παρακολουθώντας διαφημίσεις. Είμαι αρκετά απογοητευμένος από αυτό και σκέφτομαι να τα παρατήσω. Ποτέ δεν έχω και ποτέ δεν θα κάνω αγορές στο παιχνίδι.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, το παίζω χρόνια. Θα του έδινα 5 αστέρια, αλλά υπάρχει ένα μικρό, ενοχλητικό πράγμα. Όταν αρχίσετε να καλλιεργείτε ένα Cropsie, μετά πηγαίνετε πίσω για να μαζέψετε περισσότερο ήλιο και νερό παίζοντας ένα επίπεδο και μετά επιστρέψτε για να ανεβείτε ξανά το επίπεδο cropsie, έχετε χάσει την πρόοδο. Αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά και απλώς αποθαρρύνομαι και σταματώ να προσπαθώ να τα μεγαλώσω.
❤❤❤
θέλει φτιάξιμο η εφαρμογή!!! Πρέπει να την ανοιξω 4-5 φορές για να παίξω τελικά κ συν τοις άλλοις όταν κλείνει τρωει κ ζωές!!!
Λατρεύω τις χαριτωμένες μικρές καλλιέργειες (το κρεμμύδι με δακρυσμένα μάτια είναι το αγαπημένο μου) και οι διασκεδαστικοί μικροί ήχοι που κάνουν. Το παιχνίδι έγινε κουραστικό γύρω στο επίπεδο 50 και αφόρητο στο επίπεδο 100. Υπάρχουν πάρα πολλές τυχαίες οθόνες και πίνακες κορυφαίων ανάμεσα σε κάθε επίπεδο και δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε. Χρειάζονται πάντα για να φορτωθούν και το ένα μετά το άλλο μετά το άλλο... Περνούσα περισσότερο χρόνο περιμένοντας να τελειώσει η φόρτωση όλων των BS από ό,τι ξόδευα παίζοντας πραγματικά το παιχνίδι.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΝΟΗΤΙΚΟ που ΚΑΘΕ εκδήλωση Pearl Paradise, Flower Tower, Honey Meadow και Chicken Coop έχει τα ΙΔΙΑ ακριβώς επίπεδα ΚΑΘΕ φορά!! Εκτιμώ τα επιπλέον γεγονότα, κάτι διαφορετικό από το ένα επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε, αλλά πραγματικά; Είναι πολύ δουλειά να το αλλάζεις, τουλάχιστον, κάθε 3η φορά ή κάτι τέτοιο;! Παρακαλώ... Αυτό θα έκανε το παιχνίδι 3 φορές καλύτερο, imo.
Ειναι πολυ καλο αλλα χρειαζεται αναβαθμιση γιατι σε πεταει συνεχεια εξω😡😡😡😡😡😡
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τα δύσκολα είναι δύσκολα. Δεν αγοράζω τίποτα, οπότε πρέπει να επαναλάβω 4 ή 5 φορές. Αλλά είναι διασκεδαστικό! Σε βάζει σε σκέψεις!
Farm Heroes Saga Gelegenheitsspiele wen
κολλαει και δεν ανοιγει ν παιξω μ τιποτα ενω ειμαι σε μεγαλο λεβελ φτιαχταιτο
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Υπάρχει ένα πρόβλημα που παγώνει και το έχετε καθαρό για να προχωρήσετε.
Όταν ξοδεύω χρήματα για να αγοράσω περισσότερες κινήσεις και δεν παίρνω ποτέ τα αντικείμενα δεν είναι καλή δουλειά, Μου συνέβη 3 φορές. Προσπαθώ να επανεγκαταστήσω το παιχνίδι και δεν θα επαναφορτωθεί.
Έλεος δύο βδομάδες κλειδωμένες όλες οι βοήθειες τη θα γίνει;;;; Μάλλον πάει για διαγραφή του παιχνιδιού
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό...αλλά μια ενημέρωση με εμποδίζει να μπορώ να συνδεθώ με το facebook ή να δημιουργήσω λογαριασμό με τον king. Οπότε θα κάνω απεγκατάσταση. Λοιπόν, συνεχίζω να λαμβάνω ένα σφάλμα σύνδεσης δεν μπορώ να συνδεθώ με το king ή το facebook. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα
Δεν υπάρχει τρόπος να νικήσετε τα ανώτερα επίπεδα χωρίς να χρησιμοποιήσετε πόρους που ξαναγεμίζουν απίστευτα αργά και δεν ξαναγεμίζονται εκτός αν το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Είχα κολλήσει στο ίδιο επίπεδο για εβδομάδες και μετά πέτυχα το επίπεδο. Ξαφνικά έλαβα ένα "σφάλμα σύνδεσης στο Διαδίκτυο" παρόλο που το Διαδίκτυό μου ήταν ΑΝΟΙΧΤΟ και λειτουργούσε σωστά. έπρεπε να απεγκαταστήσω/επαναεγκαταστήσω πριν με αφήσει να συνδεθώ ξανά, μετά με έβαλε ξανά στο επίπεδο που είχα κολλήσει. Τα παιχνίδια υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικά και όχι απογοητευτικά. Μόνιμη απεγκατάσταση.
Απολάμβανα αυτό το χαριτωμένο παιχνίδι μέχρι που έφτασα σε ένα επίπεδο που δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι ικανότητα έχω, εξαρτάται από το παιχνίδι αν θα περάσω ή όχι! Το παιχνίδι πετάει ό,τι διαλέγει! Καμία πλάκα σε αυτό
Διασκεδαστικό, γρήγορο, πολύχρωμο και συνάμα χαλαρωτικό. Εξαιρετικός τρόπος για να χαλαρώσετε. Το παίζω σε μερικές συσκευές. Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν παρακολουθώ κάτι σκοτωμένο ή τραυματισμένο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ TO FACEBOOK ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ??