Post by excallelocoun on Feb 10, 2022 18:22:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ משאב תקלות קוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
אני יודע אני הוא סבבה מאוד
זה חלק מהסחרור שמשחקי הגלגל קצת מבולגנים אבל זה יהיה בסדר כשאתה יכול להיכנס לפעולה כדי לקבל ציון גבוה חדש
Sonic Dash - SEGA Laufspiele Arcade gzq
זה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם. אבל תנסה להסיר את חומת ההפתעה שלא עברתי אותו קודם לכן אני אתן לו 5 כוכבים ואנסה לשפר את המשחק יותר
משחק מושלם אתה קופץ לעולם ואם אתה חיי ארבה המשחק ניה יותר מאיר אני ממליץ לתת 5 כוכבים
המשחק נחמד אבל הפרסומות באג וזה כאב בתחת. במודעה אחת המונה נתקע על 30 שניות והייתי צריך לצפות בו שוב, ואז לא יכולתי לחזור למשחק כי היציאה "X" לא הופיעה. לבסוף הצלחתי לצאת מהמודעה, אבל המשחק לא נתן לי להמשיך לרוץ... יש הרבה מקום לשיפור.
המשחק טוב. אני מרגיש שהתגמולים הם פחות כדי לשדרג את הדמויות. חשבתי שזה יהיה משחק מהנה אבל עכשיו זה מרגיש כאילו אני מנסה להבין איך אני יכול להשיג עוד מטבעות כדי לשדרג את הדמות. הכיף עכשיו יצא מהמשחק. כמו כן, מיקום המודעה כל כך גרוע שהוא מפריע למשחק. שלחתי כמה צילומי מסך על מזהה התמיכה שלך.
😐👍👍👍
נתקע לפעמים
Sonic & All-Stars Racing Transformed בחינם ל- iPhone או iPad לזמן מוגבל
משחק מדהים לשחק כשאתה לא עסוק בלאהוב את הדרך החדשה לשחק גם! כל כך הרבה דמויות מגניבות!
משחק טוב עם שוטים וכאלה
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Seikkailu mwx
המשחק לפרצוף
יש המון פרסומות כשנפסלים במשחק .. הוא לא ברור אין חלוקה לשלבים
כיףףףף
משחק מגניב לילדים
משחק מדהים, צריך להוסיף עוד בוסים
היה נותן סקירה טובה יותר אם כמה מכשולים לא היו כמעט בלתי אפשריים להתחמק. זה מעצבן במיוחד כשאתה מתגלגל מתחת למשהו, מכיוון שזה משנה את זווית המצלמה מכל סיבה שהיא, כך שאתה לא יכול לראות כלום. זה אפילו יותר גרוע כשאתה עושה את זה, אבל יש לך אויבים לפניך מכיוון שכשאתה הורגת אותם, הם חוסמים את המסך אפילו יותר עם האפקטים.
המשחק הזה נהדר הבעיה היחידה שלי היא שהפרסומות משחקות קצת יותר מדי, אבל אני יכול להבין שזה משחק חינמי. משחקים בסדר אני מניח
אני לא אוהב את המשחק הזה כי כשהאירועים מגיעים אני לא יכול לזכות בצ'רטר קיבלתי 215 מטבעות, עדיין לא קיבלתי את הצ'רטר.😠😠😠😠😠😠
Sonic Dash - SEGA Laufspiele Arcade gzq
זה משחק מטורף שבו אתה יכול לקבל כמעט את כל התגמולים בחינם. עבודה ממש טובה
אני אוהב את המשחק הזה! אני לגמרי מכור אבל הגעתי ליותר מ-1.2 מיליון נקודות בטבלת ההישגים כדי להגיע למקום הראשון וקיבלתי רק כוכב אדום אחד....ואז 2 מיליון נקודות ולא קיבלתי כלום...למה זה? וגם, די קשה לאסוף יהלומים אז זה היה נחמד לקבל פרס מנצח גדול.....
Subway Princess Runner. 4.1. Evil Nun : Scary Horror Game Adventure ... Sonic Dash. Temple Run.
פעם הייתי מטורף על משחק קולי כשהייתי ילדה קטנה. הייתה לי קונסולת משחק סגה. אבא שלי קנה את זה במתנה. עברו 25 שנה עכשיו. אני אוהב את סוניק אבל לצערי המשחק הזה לא בסדר. הדבר היחיד שזכרתי לגבי המשחק הזה הוא פרסומות. בכל מקום, בכל זמן, בכל מקום, בכל זמן... עם זאת, מודעות לעולם לא מפריעות למשחק שלך. אני אסיר את ההתקנה של המשחק הזה בקרוב. זה בגלל שהפרסומות הן יותר מדי ואתה חייב לצפות בהן. אין ברירה, אתה חייב לצפות בהם.
משחק 5 כוכבים בעבר אבל כרגע, המשחק לא ניתן לשחק ב-Galaxy S9+. אני מקבל בערך 100 מ' (אם זה) לפני שהמשחק הופך לקטוע ואז המשחק קורס לגמרי. זו לא הייתה בעיה לפני העדכון האחרון. החזקתי מעמד עד שהם תיקנו את זה לפני שכתבתי ביקורת אבל שום דבר לא נעשה. עברו 3 שבועות שהבעיה הזו נמשכת אצלי. יש לי ממש 200 אבני חן מפתיחת Shadow ואני ממש לא רוצה למחוק את המשחק אבל אעשה זאת אם הבעיה הזו לא תתוקן בקרוב
כיף מאוד ממליץ
מדהים שאחי אוהב את המשחק הזה הוא יקח את כל היום ויתעורר לשחק בו אני נהנה לראות אותו משחק
בולבול
Constant רוצה שתקנה דברים כדי להמשיך אפילו לא לשחק את המשחק, בזבוז זמן מוחלט. מְזַעזֵעַ
sitemap.xml - Sakuga City
משחק מצוין, למרבה הצער, פרסומות לחלוטין לא מתאימות לילדים
אני אוהב את המשחק הזה
קטלוג משחקי וידאו › רשימת מפיקים - Colnect
זה ממש טוב אבל אני רק רוצה שהם לא יגרמו לבחורים העצובים של הבוס שלא יהיה כל כך קשה לפגוע בהם כשאנחנו קופצים
אהבתי
נחמד מאודדדדדדדדדדדדד
כיפי אני לא עוזב אותו
אולה משחק